söndag 20 mars 2011

En otrolig helg.

Kära nån, vad jag är trött idag. Denna helgen har varit så grymt rolig, härlig och intesiv att jag nog behöver minst en vecka på mig för att vila upp mig nu ;-)
Vaknade i fredags med en olustig känlsla i kroppen, mådde verkligen inget bra alls. Så typiskt när vi skulle bo borta hela helgen.. Gick på förmiddagens föreläsning men kände redan innan den började att den nog var just vad jag mäktade med. (kände även att em föreläsningen nog inte skulle ge mig så mycket nytt med tanke på min tidigare utbildning så jag valde att prioritera mig själv) Halvgroggy tog jag mig hem och med vetskapen om att jag troligen skulle må så mycket sämre om jag inget åt pinade jag i mig lite mat innan jag slocknade i sängen.
Vaknade kl 15.10, fick ringt fritids så Ida fick gå hem. Själv låg jag och kände sängen gunga och tänkte att det var väl själva f*n då. På ren viljestyrka gick jag upp och började packa inför helgen. Täcken, kuddar, lakan, kläder, presenter, badkläder.. ja, ni vet allt som behövs ha med. Vid 16.30 (ca 15 minuter före vi var tvunga att åka) kände jag det var ganska bra i kroppen. En flaska med vatten och så iväg.
Ida kom i tid till pyjamaspartyt och jag och maken fick åka och leta upp ett matställe medan kalaset pågick. När sedan kalaset var slut mådde jag mycket bättre och en mysig kväll i goda vänners lag följde. Tjejerna kom i säng vid 22.30 och vi vuxna nån timme senare. Att dela luftmadrass med maken var en upplevelse...... (brukar vara jag och Ida som delar den annars)
På lördagmorgonen vaknade vi till på riktigt vid 9-tiden. Då hade vår dotter, enligt egen utsago varit vaken i drygt 4 timmar redan. En makalöst god frukost dukades fram och dryga 3 timmar senare dukades den av.. *mys* Papporna hade lovat tjejerna ett besök på Arena Skövdes äventyrsbad. Vid 13.30 rullade vi in på en ganska full parkering men fann två platser och kom även in på badet. Bus och lek för papporna med tjejerna medan vi mammor hade köpt oss varsin pletter till relaxavdelningen. Låg och flöt i den varma poolen, värmde oss lite till på Hamamstenen och tog en pepparmintsbastu innan vi gick upp till de andra för lite lunch. Vi bytte poletter så papporna fick gå och relaxa sig. Sedan var det dags för lite fika och så en sväng lek till innan avslut och middag på O'learys. Det var inget hurtigt gäng som slog sig ned men väl så nöjda med dagen. I bilen "hem" somnade allt några av oss till lite.. Väl hemma igen hos våra vänner blev det lite vin och snask och snacks. Sommarens alla utflykter planerades och vid 23 gäspade alla stort och vid 23.30 sov vi nog sött allesammans. Tjejerna, de borstade tänderna vid 21.30 sen hörde vi inte ifrån dem mer...
I morse vaknade jag till först vid 7-tiden men slummrade till fram till 9 igen. Alla sex varn vi grymt trötta men ännu en underbart god frukost dukades fram. Tjejerna som hållt igång sedan strax efter 7.30 slog sig ned varpå kompisen till Ida deklarerade hon inte hade någon vidare matlust. Då såg vi hon såg hängig ut. Febern visade på nästan 39 grader.. De sjönk ned i tvsoffan efter frukosten och vi vuxna fixade och donade lite och vid 13 tiden rullade vi hemåt igen.

Det är svårt att summera vår helg med något enstaka ord men säger jag skratt från ca kl 20 på fredagen till kl 13 på söndagen så har jag inte utelämnat något ;-) Som alltid har vi grymt roligt tillsammans och tjejerna är så goa vid varann att man nästan blir tårögd. (mest för de bor så långt i från varann och därför inte kan ses så ofta)
Nästa gång är det vi som ska ha dem boendes här hos oss, undra vem som längtar mest... :-)

Hoppas även DU har haft en skön helg. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar