tisdag 30 mars 2010

Majs och kesoplättar

Ja, det är något som är helt himmelskt gott. Å så enkelt att göra. Mer mättande än pannkakor. Lätt att ha med på utflykten. Gott att äta både varma och kalla. Helt enkelt såå bra!
Nån som vill ha recept kanske? Då kommer det här;

1 st stor burk majs (185 gr)
3 ägg
1 dl mjöl
1 kryddmått salt och ett halv litet pkt keso.

Blanda ägg och mjöl först sen ha i salt, keso och majs.
Stek till lagom plättar
Njut.

Vi brukar ha kassler, tomat och beasås till. Sen är man (läs jag) gott mätt resten av dagen.

Idag hade jag en go vän över med hennes två små goa töser. Lillkråkan min och jag vet ju hur gott det är men de andra tre fick en ny upplevelse. Å de åt med god aptit. :-)
Testa du med och hör gärna av dig om du gillar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar