torsdag 1 oktober 2009

Usch så rörigt!

Ja, även om JAG fått min plats kan man ju inte att inte bry sig om sina kursare som inte fått eller som fått på helt andra platser än önskade. Visst, det är bara önskemål men ändå. En kursare utan körkort ska tvingas åka upp till Frändefors. Visst bussar går men.. Börjar hon kl 7.30 måste hon åka så hon är där 45 minuter innan. Så illa tajmade är dem. (hon hade inte ens Vbg som andra handsval..)
Eller hon som fick plats ute i Upphärad som även hon är utan körkort. Istället för att be oss söka två ställen kanske det vore på sin plats att fråga om det finns möjlighet att ta sig utanför tätbebyggt område.
Väldigt rörigt och även om vi fick en del svar på varför det kan vara så tex genom neddragningar så är det väldigt rörigt och som student känns det som om man skiter i oss. Det krävs för att få jobb en utbildning, vari vår det krävs viss kontakt under utbildningen men när vi ska få det är det kalla handen.
Men men, vi får väl utgå från att alla tagit sig en tänkare innan de tackar nej till att få intresserade och motiverade studenter som troligen kan komma att bli en tillgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar