söndag 6 november 2011

Höstbestyr

Idag har nästan hela familjen grejat ute. Ja, Gry har ju inte grejat utan legat i vagnen och sovit sött. Först började maken och Ida med att plocka ned studsmattan för vintern. Under tiden ammade jag och då somnade Grynet. När jag väl kom ut så var Ida trött och ville gå in en sväng (hon har varit sjuk hela höstlovet) Jag klippte ned tre pionbuskar och tre andra blombuskar, krattade löv och kastade alla planteringar i komposttunnan. Maken grävde under tiden ned en kabel som ska vara till lamporna vi ska sätta uppe i berget för lite mer ljus. När jag var klar sov Gry ännu så då fixade jag lite mellis/fika som vi åt på altanen. Mysigt att kunna sitta ute i november där. Gry hon bara sov och sov.. Jag passade då på att dammsuga och plocka lite under tiden och sedan kom maken in med en tutande skrutta som var hungrig igen.
Snart är trädgården så pass klar att vintern får komma.
Igår somnade jag då jag skulle amma Grynet för att hon skulle sova. Det slutade med att vi båda sov i nästan tre timmar! Det var helt underbart! Och det visade sig vara bra att jag sov med henne för i natt tyckte hon vi skulle vara vakna och ligga och titta på lampan. Släckte jag lampan grät hon så det gick inte..
Nähä, dags att få in Ida i duschen och byta i tvättmaskinen. Är benägen att hålla med professor Hans som var med på Skavlan i fredags om att tvättmaskinen är den viktigaste uppfinningen. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar